Årsmøte i GULL med voksenagronomer og spennende foredrag

P1060437

Den 15. januar var det årsmøte i Gjøvikregionens Utviklingsforum for levende landbruk – GULL. Under årsmøtet ble tre voksenagronomer hedret for vel gjennomført utdanning. Anita Lindhjem, Linda Suleng og Monika Klette fikk godord og blomster av Torgeir Onsrud fra Fylkesmannen i Oppland på vegne av RULL. Dette fant sted på årsmøtet til Gjøvikregionens Utviklingsforum for levende landbruk GULL-årsmøtet(GULL) på Lena i dag. Alle de tre takket Oppland fylkeskommune for at de fikk denne muligheten.

GULL-årsmøtet

På møtet presenterte Petra Skoglund  Vitensenterets satsing på landbruk med prosjektet, “Fra helt på jordet – til helt på jordet”. Se: http://www.vitensenteret.no/ Geir Sivertzen fra Næringsrådet i Gjøvikregionen presenterte prosjektet “Fiskelykke” – om det å tilrettelegge for særlig tyske turister i regionen. Se: http://www.gjovik.com/no/Fiske/

Per Andre Rjaanes takket av som to år som leder av GULL. Øvrige medlemmer av GULLs styre for det neste året blir: Ole Dullerud og Ole Helmer Bjørlien fortsetter. De var ikke på valg. Gudrun Fodstad og Morten Kleven ble gjenvalgt for to nye år. Nytt medlem er Linda Suleng fra Østre Toten Bondelag.

Dette er styret for 2014/2015

  • Styreleder: Morten Kleven, Valle Videregående skole
  • Gudrun Fodstad, Norsk Landbruksrådgiving, Oppland
  • Ole Dullerud, Inn på Tunet nettverket i Oppland
  • Ole Helmer Bjørlien, Landsbyen Næringshage, Dokka
  • Linda Suleng, Østre Toten Bondelag

GULL-Kontakt:

  • Sekretariat for GULL: Torgeir Onsrud, Fylkesmannen i Oppland – regionstilling.
  • Adr: Næringsrådet i Gjøvikregionen, Jernbanetorvet 3, 2821 Gjøvik (Stasjonsbygningen)  Tlf: 482 67 809

 

This entry was posted in Arrangement. Bookmark the permalink.

Comments are closed.