Onsdag 17. januar kl 1800 inviterer GULL til temamøte om “Hvordan skape næring av opplevelser i Gjøvikregionen?” Arrangementet finner sted i regionsalen, Jernbanetorget 3 (Stasjonsbygningen), Gjøvik.
Last ned programmet her:
Opplevelser i Gjøvikregionen 17.01.2018
Programmet:
Kl1800 Velkommen
Kl1810 Lokalmatsatsing i Osloregionen
ved turistsjef Arne Jørgen Skurdal som presenterer prosjektet og Gjøvikregionens muligheter
Kl1850 Åse Gjeflefra Gaarder gård, Nordre Land
forteller om å utvikle gården som et sted for opplevelser med lokal mat, m.m.
Kl1905 Over skog og Heiberg, Gjøvik
forteller om sitt konsept med opplevelsestilbud i Gjøvik med salg av ulike arrangementer og aktiviteter
Kl1920 Per Idar Vingebakken fra Nordås i Østre Toten
forteller om oppbyggingen av kjøttutsalg på Nordås og av skysstasjonen Grøna
Kl1935 Julie Sigstad fra Sigstad gård på Biri
presenterer seg og gården som arrangerer bryllup, selskap, m.m. og fokus på lokal mat
Kl1950 Kaffe med tilbehør
Kl2020 Hvordan kan Gjøvikregionen utvikles videre som en opplevelsesregion med landbruket som aktiv deltaker?
Velkommen!