Lokal mat – er det vår stolthet og identitet? Temamøte 20.mars

Lokal mat er en trend i dag, og mange forbrukerne ønsker dette. Hva gjør produsentene og distributørene i Gjøvikregionen for å levere det til forbrukerne? Hvilke fortrinn har deres produkter? Hvordan kan forbrukerne få tak i denne lokale maten?

Torsdag 20. mars kl 1900 er temamøte i festsalen på Valle videregående skole, Lena. Påmelding innen 17. mars. Påmeldingsskjema finner du under.

Lysbilde1 Lysbilde2

Invitasjonen med program kan dere laste ned Invitasjon matmøte 20. mars 2014!

Program

1900    Velkommen

1910    Butikkene – har de lokal mat?

Hva gjør Norges-gruppens butikker for å levere det forbrukerne ønsker seg? Ved Eivind Hålien

1930    Restaurantene

Hva må Gamletorvet Spiseri gjøre for å ha lokal mat på menyen? Ved Stig Furuseth

1945    Produsentene

Mat fra Toten, Mat i Land og Engers Lefsebakeri

Hva gjør dere for å få fram den lokale maten?

2030    Pause

Mat fra «Amtmanninnes kokebok» ved Anne Mari Amlien

2100    Diskusjon og spørsmål fra salen

Hvordan kan Gjøvikregionen utnytte fortrinnene med lokal mat? Hva mer kan gjøres for å lykkes?

I følge Nationen 4. desember 2013 var det en omsetning på over tre milliarder kroner, eller 600 kroner per nordmann,  på lokal mat og drikke. Det er en økning på 8,4 prosent fra i fjor. Last ned artikkelen Nationen om lokal mat!

GULL – Gjøvikregionens utviklingsforum for levende landbruk arrangerer temamøte om lokal mat torsdag 20. mars kl 1900 på Valle videregående skole. Inngang kr. 100,-. Betales ved inngangen.

 

Matmøte 20. mars 2014

NB! Når skjemaet er ferdig utfylt og du klikker “Submit” blir påmeldingen bekreftet med Takk for påmeldingen!
  • Sett inn fornavnet i første rute og etternavnet i den andre ruta

GULL_logo

grønnsaker

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.