Tirsdag 25. januar 2022 kl. 18.30
Hvor?
Digitalt (Teams)
GULL, Gjøvikregionens Utviklingsforum for levende landbruk, inviterer til møte hvor vi ønsker å belyse hvordan utfordringer med matdistribusjon kan løses best mulig i samarbeid mellom bl.a. produsent, grossist og butikker for å sikre kvalitet for forbruker og bærekraft for bedrifter og samfunn.
Program
Kl. 18.30 Velkommen ved GULL
Kl. 18.40 Innledning v/ ordfører Bror Helgestad – Østre Toten kommune
Kl. 18.50 Hvilke bærekraftutfordringer finnes ved lagring og distribusjon av norsk frukt og grønt av god kvalitet til forbrukeren? v/Mette Thomsen og Pia Thomsen – Nibio
Kl. 19.20 Hva er viktig for forbrukeren med tilgang på norsk frukt og grønt og bærekraft?
Kl. 19.30 Hvordan ønsker Bama å organisere lagring og distribusjonen av norsk frukt og grønt på en bærekraftig måte, og som sikrer forbrukere mat av god kvalitet? v/Norskansvarlig Espen Gultvedt
Kl.19.45 Hvordan ønsker Coop å organisere lagring og distribusjonen av norsk frukt og grønt på en bærekraftig måte, og som sikrer forbrukere mat av god kvalitet? v/Direktør for politikk og myndighetskontakt Ingvill Størksen
Kl. 20.00 Hva kan bonden gjøre for å bidra til en bærekraftig distribusjon av norsk frukt og grønt i et samarbeid med grossistene og butikk- kjedene? v/Leder i Norges Bondelag Bjørn Gimming
Kl. 20.15 Drøfting og diskusjoner
Kl 21.00 Oppsummering og avslutning
Påmelding
senest 23. januar 2022 på www.vilskape.no.
Matdistribusjon og bærekraft
25. januar 2022NB! Digitalt møte. Lenke til møtet sendes ut etter påmelding, og etter påmeldingsfristen er ute. De påmeldte blir informert via E-post.